Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Vin Diesel szuper otthona

2019. augusztus 21. 15:10 - Luxus Panoráma

004-1.png 

Amerikai színész, producer és forgatókönyvíró. A drámai szerepek sem állnak távol tőle, de a filmvásznon ő az igazi akcióhős Több céget is alapított melyek ma is az ő tulajdonában vannak: One Race Films, Tigon Studios és Racetrack Records.

Vin Diesel bármelyik szállodában otthon érzi magát, de egy csodálatos otthonra tett szert a Sandy Springs kúriában.  A spanyol mediterrán stílusú otthonból csodálatos kilátás nyílik a környezetre.

 


 

NEM KELL AKCIÓHŐSNEK LENNED, HOGY LUXUS PANORÁMÁS OTTHONOD LEGYEN!

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintsd meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

 

 

Sandy Springs Atlanta nagyvárosi területének része, több vállalat központi székhelye, mint például az UPS, Inspire Brands, Cox Communication, Mercedes-Benz. 

 

Vin Diesel jól használja az eszét és szereti a párnáit! Amikor az élet lehetőséget tartogat a számára, akkor kihasználja és olyan luxus ingatlant vásárol otthonának, amelyben igazán jól érezheti magát.

 

A 11 000 négyzetméteres álom ház több hektáros területen helyezkedik el. 12 fős étkező mellett 7 hálószobával és 9 fürdőszobával rendelkezik, a garázsban három autó számára van lehetőség parkolni, valamint egy bár és egy szórakozóhely is megtalálható az épületben. A lakosztály belmagassága 12 láb, tehát kb. 3.6 méter. 

 

Négy terasz és egy teljes edzőterem áll az akcióhős rendelkezésére, hiszen folyamatosan formában kell tartania magát.

 A gyógyfürdőn és a borospincén túl vendégház is megtalálható, így a filmsztár teljes mértékben nyugodtan hívhatja meg luxus otthonába vendégeit.

 

 

004-6.png

004-5.png

004-4.png

004-3.png

004-2.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr5014925148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása