Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Luxus Panoráma Ausztráliában

2019. június 06. 12:21 - Luxus Panoráma

0044444.jpeg

Nicole Kidmant olyan filmekben láthattuk, mint a Mindörökké Batman, az Átkozott boszorkák, a Tágra zárt szemek, a Moulin Rouge, az On-lány, Az órák, a Hideghegy, a Tolmács. Szerepeit nehéz lenne a teljesség igényével felsorolni, hiszen a legtöbbet foglalkoztatott színésznők közé tartozik.

 

Az ausztrál, amerikai színésznő, modell és énekesnő, Oscar-díjjal és Golden Globe-díjjal is büszkélkedhet. Ausztráliában már ismert és sikeres színésznőként tevékenykedett, amikor a Halálos nyugalom című filmben az egész világ megismerte.

 nk001.jpeg

Jelentősebb Hollywoodi sikerfilmek szériája következett ez után, ma a legkeresettebb sztárok között tartják számon, az egész világon.

 

Ausztráliában 17 évesen vált ismertté, az Ausztrál Expressz és a Vietnam című sorozatokban nyújtott alakításai miatt. Az Egyesült Államokban a Majd megdöglik érte című film főszerepének eljátszása után kapta az első jelentős szakmai elismerését.

 004-004.jpeg

Tom Cruiseval 1990-ben házasodott össze, akivel a Mint a villám forgatásán találkoztak. Két gyermeket fogadtak örökbe és tíz év házasság után váltak külön útjaik.

nk002.jpeg

2006-ban Keith Urban énekeshez ment feleségül, a párnak 2008-ban született kislánya.

 004-004.png

Az órák című filmben nyújtott alakításáért kapta meg a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjat.

 

 

Nashvilleban található otthonát is megmutatta a rajongóknak

 

 

Nicole Kidman az otthonában, férjével Keith Urbannal és két lányával él együtt. Sydney északi részén vásároltak egy mega pentahouset, ami 420nm-es és a 21. emeleten található. Az újságírók úgy tudják, hogy 6 millió dollárt fizettek az ingatlanért, a pénzembernek Mark Bouris-nak.

 nk003.jpeg

 A Luxus pentahouse a Latitude épületben található, valójában két felső emeleti apartman összevonása. 2009-ben vásárolta a sztárpár a 420 négyzetméteres, 21. emeleten található álom otthont. 2012-ben 7 millió dollárért megvásárolták egy 380 négyzetméteres lakást is, amit 2017-ben vontak volna össze, hogy egy eddig soha nem látott mamut pentahouse-t hozzanak létre. A párnak a 19. emeleten is van kisebb lakása, amit otthoni irodaként használnak, 2011-ben vásárolták 2,68 millió dollérért. 

 

Magasan a legjobb Nicole Kidman otthona, de nem szükséges a Hollywoodi karrier, hogy luxus otthonunk legyen, Budapesten is választhatjuk a luxus panorámát!

 


 

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

 

Nicole Kidman megosztott egy fotót a macskájáról

 004-001.jpg

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love being able to finally talk all things #BigLittleLies 2 xx

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr7714812776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása