Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Zendaya lélegzetelállító otthona

2021. szeptember 21. 17:17 - Infinity Budapest

A Disney-csatorna egyik emblematikus figurájaként ismerte meg őt a világ, leginkább az Y-generáció tagjait varázsolta el. Ám neki hamar elege lett a helyes kislány szerepéből, és komolyabb színésznői karrierre vágyott. Ekkor jött az Eufória, s ez a tinisorozat szélesebb körben is ismertté tette a csodás Zendayát és elhozta számára a legjobb női főszereplőnek járó Emmy-t.

Mára már nem akad olyan vörös szőnyeg, amin ne sétálna végig. Nemrég Velencében, a Dűne című film premierjén csodálhatták meg a rajongók. A MET gálára már el sem jutott, mert gyakorlatilag egymást érik a jelölések és a díjátadó ünnepségek.

zendaya-haza.jpg

Kép forrása: JOEL C RYAN/INVISION/AP  - Velencei filmfesztivál - Dűne filmpremier

A tehetség meghozta a sikert számára, a siker pedig azt az életszínvonalat, amibe már bőven belefér, hogy ilyen fiatalon vásárolt egy négymillió dolláros ingatlant a hírességek kedvenc negyedében, Encino-ban, a San Fernandó-völgyben. A vásárlás egyébként a legnagyobb titokban történt és csak hónapokkal később szivárgott ki a hír, ami mindenkit meglepett, mivel az ingatlan értéke még a helyi viszonyokhoz képest sem alacsony.

A minden igényt kielégítő 5000 négyezetméteren elhelyezkedő villa festői környezetben fekszik, pálmafák veszik körül (ahogy kell), s a kertben hatalmas úszómedence biztosítja a lazításhoz szükséges feltételeket.

zendaya-haza-ingatlan-1.jpg

A belső terek ugyanolyan letisztultak, mint amit külső tér alapján várhatunk. Hófehér falak, beépített világítás a mennyezeten, csillogó padló. Hatalmas ablakok gondoskodnak róla, hogy a napfény akadálytalanul jusson be a házba.

Meglepőnek tűnik, de a stílust leginkább egyszerűnek nevezhetnénk – amellett persze, hogy minden négyzetcentiméreten láthatóak a dollárjelek. Nem sajnálták a pénzt, mindenből a legjobb jutott, mégsem látunk túlzó cicomát, egyszerű, hagyományos formák és a fehér szín jellemzi a házat és éppen ettől lesz annyira elegáns.

zendaya-haza-ingatlan-2.jpg

Zendaya igazi művészlélek, aki imádja a modern, kortárs művészeteket és ő maga is szeret alkotni.

Természetesen a konyha is fehér, és valódi bájjal ruházták fel: az egyértelműen elegáns helyiség mennyezetén futó fagerendák egy vidéki ház hangulatát adták a luxus mellé, olyan harmonikus egységet alkotva, amitől úgy érezzük, ez a ház a miénk is lehetne. A képeket látva valósággal beleszerettünk. Egyértelműen ez a kedvenc helyiségünk ebben a házban.

zendaya-haza-ingatlan-4.jpg

A fürdőszobában elférne egy kisebb lakótelepi lakás. Nem kell óvatoskodva közlekednünk benne, tágas a tér, hatalmas a zuhanyzó – itt minden a kényelemről szól. Az uralkodó szín itt is a fehér, és a természetes fény ugyanúgy árad be az óriási ablakokon, mint a nappaliban. Tartozik hozzá egy saját terasz is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a kertre, amit nyugodtan nevezhetünk akár birtoknak is.

zendaya-haza-ingatlan-3.jpg

zendaya-haza-ingatlan-5.jpg

Ha valaki Zendayánál szeretne tölteni néhány napot, rendelkezésre áll egy két hálószobás vendégház saját fürdőszobával és konyhával. Persze, a vendéglistára nem könnyű felkerülni, de akinek sikerül, biztos lehet benne, hogy igazi luxusban telik majd az ott töltött idő.

A kilátás gyönyörű és megnyugtató, itt nincs zaj, a természet körülöleli a házat, ami maga is egy kis oázis. Kicsinek természetesen itt semmit nem nevezhetünk, minden helyiség tágas, és a nagy belmagasság is hozzájárul a luxus érzéséhez.

Ilyen környezetben nem nehéz feltöltődni és kipihenni a munka fáradalmait, amire Zendayának most szüksége is van, hiszen forgatják az Eufória második évadát, amit velünk együtt, tűkön ülve már sok millió rajongó vár.

 

INFINITY BUDAPEST - Magasan a legjobb! Kattinson és tudjon meg  többet panorámás lakásainkról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr6616695946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása