Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Tom Cruise luxus nyaralója

2019. június 25. 10:59 - Luxus Panoráma

002-001.jpg

Tom Cruise többszörös Golden Globe-díjas színész, akit a legsikeresebb hollywoodi filmsztárok közé tartozik és sikerességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy ő az egyetlen színész a világon, aki az életrajzában feltüntethet hét olyan filmet, amelynek a bevétele meghaladta a 100 millió dollárt, az egymást követő években.

 

"A legfontosabb, amit egy gyereknek megadhatsz, ha szereted, védelmezed, segítesz neki felnőni és megtalálni, hogy kicsoda valójában."

 

Tom Cruise

 

 

A People magazin 1990-ben, 1991-ben és 1997-ben is a világ legcsodálatosabb 50 embere közé választotta, 1995-ben az Empire magazin besorolta a történelem száz legszexisebb filmsztárja közé, alig telt el két év és a minden idők öt legnagyobb filmsztárja közé is. A Premiere magazin a 100 legbefolyásosabb emberének listáján az első húsz között szerepeltette 2002-ben és 2003-ban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you, Seoul for such a warm welcome! #MissionImpossible Fallout

Tom Cruise (@tomcruise) által megosztott bejegyzés,

 

A Forbes magazinban 2006-ban a 100 híresség listájának első helyén szerepeltette. A listát a 2005-ös és a 2006-os évek jövedelmeiből és a Google által indexelt hivatkozásokból, a nyomtatott sajtóban illetve a televízióban, rádióban történő szereplések számából, illetve a legnagyobb példányszámú magazinokban történő megjelenéseknek számából állították össze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

That impact? No joke. #MissionImpossible

Tom Cruise (@tomcruise) által megosztott bejegyzés,

 

Három gyermeke van, három alkalommal nősült. Mimi Rogers színésznő 1987 és 1990 között volt a felesége. Nicole Kidman 1990 és 2001 között házasságban 2001 és 2004 között Penelopé Cruzszal élettársként élt együtt. 2006-ban Olaszországban házasodott össze Katie Holmesszal.

 

Tom Cruise home inside - Videók

 Tom Cruise otthona és autói - videó

1990-ben a Született július 4-én című filmben nyújtott főszerepért; 1997-ben a Jerry Meguire - A nagy hátraarc című filmben alakított főszerepért illetve 2000-ben a Magnóliában nyújtott mellékszerepért kapta meg a Golden Globe-díjat.

 

 


 

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you, Paris! What an amazing time at the World Premiere of #MissionImpossible Fallout.

Tom Cruise (@tomcruise) által megosztott bejegyzés,

 

Tom Cruise luxus nyaralója

 

59 millió dollár értékű rejtekhelyén egy 298 hektáros telken, festői környezetben, erdők, dombok, ösvények között szokta kipihenni magát.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2,000 feet, 2,000 people, 4 hours of hiking. The most impossible screening of #MissionImpossible Fallout. Thank you all for coming! I wish I could have been there.

Tom Cruise (@tomcruise) által megosztott bejegyzés,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr6914870952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása