Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Tudtad, hogy Ben Affleck lélekben egy kicsit magyar?

2019. augusztus 01. 09:58 - Luxus Panoráma

001-01.jpg

 

Ben Affleck amerikai színművész megannyi európai felmenővel rendelkezik. Angolok, skótok, írek és svédek. A szülei szomszédja és jó barátja egy Géza nevű magyar származású holokauszt-túlélő volt, akit a szülők annyira szerettek és tiszteltek, hogy a Géza nevet választották második fiúk középső nevének.

Így született Benjamin Géza Affleck 1972. augusztus 15-én, a Kaliforniában található Berkeley-ben, aki utónevét ugyan nem használja, de azt tudja, hogy hogyan kell pontosan kiejteni. Egy interjúban úgy fogalmazott, hogy lélekben egy kicsit magyar is.

 


 

A CSENDES ÓCEÁN PARTJÁN NAGYON JÓ ÉLNI, DE A LUXUS PANORÁMA BUDAPESTEN IS ÉLVEZHETŐ! 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 A híres amerikai színész és felesége a csodálatos Csendes-óceán partján található luxus otthonunkban éltek, Pacific Palisades-ban.

Pacific Palisades a tengerpart környékén található, Los Angelesben, a Santa Monica-öböl mellett. 2009-ben a Los Angeles Times szerint a legalacsonyabb népsűrűséggel rendelkező város és megyeként tartható számon.

A színész otthonának külsejére, a hagyományos, fehér szín jellemző. A nappali szintén kifinomult, sokféle párna és takaró hozza létre, a meleg, otthoni érzetet keltő teret.

A Csendes-óceán partján található luxus otthon belső terei lenyűgözőek. A hátsó udvaron egy nagy füves területen található a fürdőrészleg, grillezővel, amely a kerti partik elengedhetetlen kelléke.

A csodálatos épületben, az alsó szinten található egy borospince és egy edzőterem, amelyhez szauna is tartozik, illetve egy biliárdterem és egy további hálószoba is.

A válás után Ben Affleck egy 19,2 millió dollár értékű kastélyt vásárolt a kaliforniai Pacific Palisades-ban. A színész legújabb ingatlanja nagyon közel található volt felesége, Jennifer Garner otthonához, aki három közös gyermekükkel él együtt továbbra is, a békés válás után.

Milyen is az a bizonyos otthon?

001-02.jpg

001-03.jpg

001-04.jpg

001-05.jpg

001-06.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr914925142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása