Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Hol élnek most a Jóbarátok sztárjai?

2021. június 24. 08:47 - Infinity Budapest

Vannak, akik eleve sosem szállnak le a Jóbarátok rajongó vonatáról, de amióta az HBO pár hete bemutatta a különkiadást, azóta rajongó és nem rajongó is látta már a 17 év utáni nagy találkozásra épülő különkiadást, ami igazán meghatóra sikerült.

A szereplők őszinte öröme és a korábbi díszletekbe való visszacsöppenés komoly érzelmi viharokat váltott ki belőlük és a nézőkből is. Sosem volt kérdés, hogy valaha felélesztik-e a sorozatot és folytatják, mert úgy lett kerek a befejezés, ahogy lett és ők szépen szétszéledtek. Van, akinek a színészi pályafutása töretlenül ívelt felfelé, van, aki tudatosan húzódott vissza és van, aki kevésbé tudatosan, de az élete más irányt vett.

Ami közös az életük alakulásában, hogy a színészet mellett érdekes módon mindegyikőjük sikeres ingatlanbefektető lett. Ennek néztünk utána és emeltük ki egy-egy ingatlanjukat, ahol jelenleg is élnek, vagy legalábbis sok időt töltenek el, hogy egy újabb szemszögből is megismerhessük a mi jó barátainkat.

Jennifer Aniston (Rachel)

A színésznő többször nyilatkozta, hogy szívesen lenne belsőépítész és válása után a Bel Air otthonából megosztott képek lapján kitűnő érzéke van hozzá.

jennifer-aniston-bel-air-haza-ingatlan.jpg

A század közepén, 1965-ben elkészül 8500 négyzetméteres kúriát Jenn 2011-ben vásárolta és kezdte el felújítani saját ízlése szerint. Meleg, barátságos, ugyanakkor karakteres lett a végeredmény tele japán ihletésű design elemekkel.

Anyaghasználatban a fa, kő és bronz a meghatározó. Az „Óvilág találkozik az új világgal”. Ez volt Jenn megközelítése és ezért jó ízléssel megfér egymás mellett a csiszolt beton és a selyemszőnyeg.

jennifer-aniston-former-bel-air-haz-panorama.jpg

Ami még ennél is többet ad az ingatlan értékéhez, hogy a kúria elképesztő kilátással rendelkezik nem csak a Los Angeles-i régióra, hanem az óceánra is, ami igazán ritka adottság és sokat ad az ingatlan értékéhez.

Courteney Cox (Monica)

Mondhatjuk, hogy Monica a való életben sem hazudtolta meg magát, hiszen a kaliforniai Malibu tengerparton található otthona egyszerű, modern és természetesen mindennek meg van a helye. Világos színek uralják a tereket, ahol azért az ikonikus lila szín is minimálisan megjelenik.

courteney-cox-haza.jpg

Talán nem meglepő, hogy a ház szinte minden pontjáról varázslatos kilátás nyílik az óceánra.

courteney-cox-haza-panorama.jpg

Lisa Kudrow (Phoebe)

Lisa elegáns Beverly Hills-i otthona kicsit sem hasonlít ahhoz, amit esetleg bohókás karakteréhez társítanánk.

Nincsenek színes párnák és gyöngyfüggönyök sem, mivel Lisa a monkróm színvilágot kedveli, ugyanakkor jelenlegi otthonáról nagyon kevés képet oszt meg, így csak a pandémia idején kukkanthattunk be hozzá egy-egy online interjú során.

lisa-kudrow-haza.jpg

Étkezőjében a fekete fa asztal található, amely illeszkedik a fekete szekrényekhez. Fehér bőr étekezőszékek és az asztal felett egy modern, szürke lámpa erősíti a letisztult vonalat.

David Schwimmer (Ross)

Ross Gellerként egy szerény legénylakásban lakott, ám a való életben az összes otthona irigylésre méltó. Korábban Hollywodban és Los Angelesben élt. Most feleségével és lányukkal New Yorkban.

Mi mégis a Chicago szívében található rendkívül menő tetőtéri lakásra hívnánk fel a figyelmet, aminek a leghosszabb ideig volt a tulajdonosa. Végül ezt a lakás 2020 februárjában jelentős nyereséget bezsebelve 965.000 dollárét adta el.

david-schwimmer-panoramas-haza.jpg

Ez a tetőtéri lakás egy történelmi épület ötödik emelten található Chicago belvárosában, a West Side negyedben, mely a loft-ipari stílusáról híres. Tökéletesen letisztult, óriási üvegablakokkal és mennyezettel rendelkező lakás rengeteg termesztés fényt kap, valamint az egész városra kiterjedő kilátást.

david-schwimmer-panoramas-haza-1.jpg

Tágas, nyitott elrendezés, ahol minden szoba szinte „átfolyik” egymásba. Fa, beton és tégla emeli ki ezt a sokak számára ridegnek tűnő stílust. A szabadon álló csövek és tartógerendák csak tovább fokozzák a loft lakás jellegét.

Teljesen megértjük, hogy Schwimmer miért vált meg 20 év után olyan nehezen ettől a lakástól.

Matt LeBlanc (Joey)

Joey Tribbiani minden idők egyik legjobb vígjáték-karaktere lett és híres mondásait a világ minden táján ismerik. Tökéletesen játszotta a sorozatban az olasz amerikait és amikor bepillantást nyerhettünk a 2016-ban eladott, de korábban otthonául szolgált Pacific Palisades rezidenciájába, kétség nem fért hozzá, hogy a való életben is a mediterrán életérzést részesíti előnyben.

A közel 4000 négyzetméteres, kétszintes ház, klasszikus, stukkós homlokzattal és vörös cseréptetővel rendelkezik.

matt-leblancs-haza.jpg

A belső terekben a boltíves megoldások, a látványos fagerendák és kemény fapadló adja meg az alaphangulatot, ami kiegészül pl egy csodás autentikus kandallóval és csempézéssel. Rusztikus, sötét faburkolat jellemzi a napsütötte konyhát is. A színész valószínűleg sok olasz lakomát készített itt.

matt-leblancs-haza-1.jpg

matt-leblancs-haza-3.jpg

Az „Amalfi Rim” mentén, irigylésre méltó helyen áll a ház a Santa Monica-öböl és a hegyek között, ahol a ház összes ablakából akadálytalan kilátás nyílik a kanyonra.

Matthew Perry (Chandler)

A színész amennyire nem tudott mit kezdeni a sorozat utáni színészi karrierjével, annyira az ingatlanbefektetéseivel. Az összes szereplő közül ugyanis ebben a szegmensben ő lett a legsikeresebb. Jó érzékkel vásárolt és adott el egészen lenyűgöző ingatlanokat.

Malibui tengerparti „üvegkalitkájában” töltötte pl. a pandémiás időszakot, ahonnan előszeretettel osztott meg fotókat és valljuk be, hogy valóban igaz lehet, hogy itt bárki más is „könnyedén” átvészelte volna ezen időt.

matthew-perry-haza.jpg

Kalifornia egyik legkeresettebb tengerparti részén található 5500 négyzetméter alapterületű, kétszintes ház négy hálószobával és négy fürdőszobával rendelkezik, valamint házimozival, pezsgőfürdővel és ami az igazi értéket adja, az a közvetlen óceán parti saját, privát rész.

matthew-perry-haza-1.jpg

Minden szobából árad a letisztultság és az egyszerű színvilág, de valljuk be, hogy egy ilyen parádés kilátásról egyébként sem lenne értelme bármivel is elterelni a figyelmet. Perry azonban 2020 augusztusában busás haszonnal váltott és sikerült egy még pazarabb ingatlant találnia A Los Angelesi-i Pacific Palisades lakónegyedében.

matthew-perry-haza2.jpg

matthew-perry-haza-2.jpg

Ezen otthona állítólag jóval szerényebb, de ezt döntse el inkább a kedves olvasó. A modern kis bungalót 6M dollárért vásárolta és 3000 négyzetméter. A padlótól a mennyezetig érő üvegfalak itt is elképesztő kilátást biztosítanak a Csendes-óceánra és a képeket nézegetve talán levonhatjuk a végső konklúziót is, hogy ha panorámás lakást, házat tervezünk vásárolni, akkor a hat jó barát közül Chandler véleményére érdemes a legjobban adni.

Ne feledje, hogy a luxus panoráma Budapesten is elérhető! 

 

 

INFINITY BUDAPEST - Magasan a legjobb! Kattinson és tudjon meg  többet panorámás lakásainkról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr9216603222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása