Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Hová tűnt Cristiano Ronaldo?

2021. július 21. 12:23 - Infinity Budapest

Most, hogy a foci EB már véget is ért és hamarosan az olimpiai híreket olvashatjuk és szurkolhatunk kedvenceinknek, kanyarodjunk még kicsit vissza az EB-hez, ahonnan Cristiano Ronaldo és a portugál csapat ideje korán kénytelen volt búcsúzni.

Megnéztük, hogy a világ egyik legjobb játékosa mégis hová „bújt” el kipiheni fáradalmait és feldolgozni csalódottságát.

Nem lepődünk meg, amikor virtuálisan szétnéztünk a nagyjából 1000 négyzetméteres pazar otthonában, ami Torinóban található, gyönyörű zöldövezeteben.

A telken valójában két modern luxusvilla épült és mindkettőt hatalmas növényzet védi a kíváncsi szemek elől és az épület így kívülről szinte nem is látszik.

cristiano-ronaldo-panoramas-lakasa-4.jpg

Torino egyik szimbolikus helyszíne, a Grand Madre di Dio kápolna mögött, a dombon található és állítólag Ronaldo azonnal beleszeretett fekvésébe, mivel a villából teljes a panoráma az egész városra. Feleségével Georgina Rodrigezzel és négy gyermekükkel élnek itt és a képek alapján roppan mód élvezik. Féltve őrizik magánéletüket, ezért nagyon kevés képet osztanak meg, de abból, ami mégis kikerült a nyilvánosságra, egyértelmű a fényűző luxus és mi most ezek alapján csemegézünk.

A tökéletes torinói panoráma az egész városra

cristiano-ronaldo-panoramas-lakasa.jpg

Az ikrei, Eva és Mateo harmadik születésnapja alkalmából készült fotón a gyerekbirodalom, ahol fehérek a falak és vibráló zöld szőnyegek, valamint kanapé kapott helyett, de a lényeg a minden földi jóval berendezett szobában a csúszda, az ugrálóvár és az elképesztő mennyiségű játék.

cristiano-ronaldo-panoramas-lakasa-1.jpg

Cristiano 36-dik születésnapján az Instagramon posztolt a család étkezőjéből, ahol egy monumentális márványasztalt ül körül a család.

cristiano-ronaldo-panoramas-lakasa-2.jpg

A márvány a ház többi helyiségére is jellemző, hisz itt láthatjuk az ultramodern, fekete-fehér márvánnyal borított, egyik fedett medencéjét a háznak, ahol hősünk megpihen.

cristiano-ronaldo-panoramas-lakasa-3.jpg

Modern, fiatalalos ház, ami tökéltesen passzol a fiatal focistához.

cristiano-ronaldo-panoramas-lakasa-5.jpg

Ronaldonak természetesen nem ez az egyetlen otthona. Komoly ingatlanbefektetési portfólióval rendelkezik a világ különböző tájain, és a luxusautók gyűjtése mellett, a panorámás, fényűző ingatlanok is a gyengéi, már amennyiben ezt gyengeségnek lehet nevezni, hiszen, hála tanácsadóinak, mindig biztos kézzel nyúl bele a legjobb befektetésekbe és saját bevallása szerint egyik fő motiváviója, hogy a neve és a luxus kifejezés tökéltesen összeforrjon. Ez az ő brandje és valljuk, be egészen hitelesen viszi ezt a vonalat.

 

 

INFINITY BUDAPEST - Magasan a legjobb! Kattinson és tudjon meg  többet panorámás lakásainkról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr7016632834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása