Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Meghan és Harry saját birodalma

2021. augusztus 29. 17:09 - Infinity Budapest

Azon egy pillanatig sem csodálkozunk, hogy Harry herceg és felesége, Meghan hercegné otthona valóságos álomotthon. Ha az ember pompában nő fel, ez lesz számára természetes, alapvető igénye lesz a luxus – amit pont a megszokás miatt talán nem is tekint annak. Harry esetében ez egyértelműen így van, ám Meghan nem királyi család sarja. Ő egy jógaoktató (és szociális munkás) és egy világosító-operatőr gyermekeként született. Talán álmodott arról, hogy egyszer hercegné lesz, s addig elképzelhetetlen fényűzés veszi majd körül, az mindenesetre biztos, hogy a jót könnyű megszokni, s Meghan sem fogja már beérni kevesebbel. Új házuk bizonyára a megnövekedett igényeit is maradéktalanul kielégíti.

A ház a Santa Barbara megyei Montecitóban található – ez a hely egyébként igen kedvelt a sztárok körében, számos híresség lakik erre, többek között Gwyneth Paltrow is. A hercegi pár házát magánúton lehet csak megközelíteni, ez a körülmény biztosítja a magánszférát.

harry-meghan-haza-park-luxus-panorama.jpg

Tizenhat hálószoba és kilenc fürdőszoba található az épületben, amely kívülről egy impozáns kúria hangulatát idézi (mint régi filmekre emlékeztető, egyemeletes vidéki udvarház), kertje, pontosabban parkja pedig bármelyik kastély körül megállná a helyét.

Belül minden olyan, mint a mesében. Első osztályú burkolatok, elegáns bútorok jellemzik a helyiségeket – főúri túlzások nélkül. A helyiségek minden szépségük és gazdagságuk mellett mentesek a hivalkodástól, jó ízlésben viszont nem szenvednek hiányt. A nappali különösen belopta magát a szívünkbe kazettásra gerendázott mennyezetével. Benne van egy vidéki ház bája, őrzi a múlt emlékeit, miközben berendezése és hangulata a jelenben tart minket.

harry-meghan-nappali-haza--luxus-panorama.jpg

Első ránézésre az egyik fürdőszobát lakószobának hittük. Az ablak alatt álló kád előtt hatalmas függöny van, a helyiségben helyett kapott egy párnázott szék, és a kandallót is inkább egy nappaliban vagy könyvtárszobában képzelnénk el – mármint mi, akik soha nem laktunk palotában. No és a mennyezetről lógó antik csillár is megzavarta a szemünket.

harrymeghanfurdo-luxus-panorama.jpg

Tudjuk, hogy aki ilyen házban lakik, annak nem csak a berendezés és a méret számít, hanem a panoráma is. Festői kilátás nélkül nincs pazar otthon, olyan elengedhetetlen „tartozéka” ez egy gazdag háznak, mint fürdőszobának a csap. A hercegi lak ebben sem szűkölködik, a pompás teraszok bármelyikéről szemet-lelket gyönyörködtető kilátás nyílik.

A ház minden extrával rendelkezik, amit csak el tudunk képzelni. Van edzőterem, több szauna, vendégház, házimozi, medence, játékszoba, teaház és teniszpálya. Gyermekük, Archie pedig kapott egy saját kis játszóteret.

harry-meghan-haza-jatszoter-luxus-panorama.jpg

Megértjük, hogy Meghan és Harry jól érzi magát ebben a környezetben, távol a királyi családtól, hiszen kapcsolatuk az uralkodóházzal csöppet sem problémamentes. Az ő kapcsolatuk már a kezdetén konfliktusok forrása volt – például azért, mert a család számára nehezen volt elfogadható, hogy egy herceg olyan nőt vegyen feleségül, aki nem az arisztokrácia tagja, külföldi, színésznő, és ráadásul elvált asszony. Házasságuk arra utal, hogy a királyság dogmái felett eljárt az idő.

A hercegi pár mesés otthonát 14,7 millió dollárért vette, áron alul.

 

 

INFINITY BUDAPEST - Magasan a legjobb! Kattinson és tudjon meg  többet panorámás lakásainkról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr5416673978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása