Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Anna Wintour Long Islandi otthona

2019. május 31. 09:48 - Luxus Panoráma

003-001.jpg

Anna Wintour a divatvilág legbefolyásosabb embere, mivel harminc éve az amerikai Vogue főszerkesztője. Erzsébet királynő Dame címmel tüntette ki 2017-ben a divatiparban végzett több évtizedes szolgálataiért. Anna Wintour annak ellenére, hogy élete nagy részét a Nagy Almában, New Yorkban töltötte, brit születésű, tehát brit alattvaló. Londonban született, édesapja szintén egy angol újságnak volt főszerkesztője, az Evening Standard című lapnak.

003-002.jpg

Anna tizenöt éves korában családja a Kensington negyedbe költözött egy elegáns házba, tinilányként szülei teljes szabadságot biztosítottak számára.

003-003.jpg

A szabad tinédzserek pedig partiznak, Anna ebben az időszakban is már nagyszerűen öltözködött. Az iskola egyre kevésbé érdekelte, az egyenruháját egy nap miniszoknyává alakította, amiért az osztályfőnöke hazaküldte, ő pedig nem ment vissza többet. A felkapott Biba butikhálózatba vették fel eladónak, majd a Horrods luxusáruházban dolgozott, ahol minden részlegen megfordult. Szülei kívánságára beiratkozott egy divatiskolába, de mivel semmi újat nem tudtak neki mondani, azt is otthagyta. Ő volt az első, a családban aki nem ment egyetemre, de még az érettségi előtt is otthagyta a középiskolát.

003-004.jpg

Anna egyébként lelkes támogatója a Demokrata pártnak. Barack Obamat és Hillary Clintont is támogatta, a Vogue példátlan lépést tett, amikor hivatalosan is támogatta Clintont, abban, hogy Amerika első női elnöke legyen.

 

 

Életéről dokumentumfilm készült, aminek a Szeptemberi kiadás címet választották, hiszen minden évben a Vogue Szeptemberi száma a legvastagabb, ebben a hónapban mutatják be ugyanis a következő évad legfontosabb darabjait. A dokumentumfilmben azt mondta, hogy már az 1960-as években, fiatalkorában beleszeretett a divatba.

003-005.jpg

Long Island gyönyörű lakóhelyiről ismert. A divat ipar teljhatalmú uralkodónője Anna Wintour minden nyáron az 1820-ban épült Long Island-i otthonában tartózkodik. A ház díszítése a The World of Interiors-ban jelent meg, a hangulatos és elegáns belső terek és a kertek is valójában műalkotások. 

003-006.jpg

 

Lauren Weisberger 2003-ban jelentette meg Az ördög Prádát visel című regényét, amelynek filmadaptációja 2006-ban került a mozikba, azonos címmel. A filmben Meryl Streep és Anne Hathaway játsza a főszerepet. Mind a két színésznő karrierjének legnagyobb bevételét hozó filmje lett. Mivel Weisberger a regény megírása előtt Anna Wintour asszisztenseként dolgozott, felröppentek olyan vélekedések, hogy a regény írója Streep karakterét Anna Wintour személyéről formázta. A vélekedéseket azzal a legendákkal is alátámasztani igyekeznek, hogy a nagy divattervezőket, akiket egy-egy jelenet forgatására meghívtak a film forgatására, Anna figyelmeztette, hogy ha részt vesznek a film elkészítésében, akkor nem számíthatnak arra, hogy a továbbiakban benne lesznek a Vogue-ban. Anna szóvivői ezeket az állításokat tagadják.

Anna szóvivői ezeket az állításokat tagadják. Azonban a Vogue és a neves divatmagazinok óvakodtak a film említésétől. 


A kritikusok a csodálatos Meryl Streep alakítását dicsérik, amiért egy antipatikus karaktert komplexé varázsolt! 
„Szürkés hajával és sápadt arcával, suttogó előadásmódjával, ami oly tökéletes, akár testtartása, Ms. Streep Mirandája egyaránt sugall fenyegetést és kimért félelmet,” írja A.O. Scott a The New York Timesban. „Többé nem egyszerűen a gonosz megtestesülése, mostantól az arisztokrata, céltudatos és meglepően emberi küllem megszemélyesítője.” Kyle Smith egyetértését fejezi ki a New York Postban: „Streep bölcsen nem választja Anna Wintour, a Vogue szerkesztőnőjének imitálását, a könyv inspirációját, hanem megalkotja saját, meglepően hihető karakterét.” „Wintournak hízelgésnek kellene vennie Streep szerepformálását,” folytatja a sort Jack Mathews a Daily Newstól.


2017-ben bemutatott A Pentagon titkai című filmben, Meryl Streep ismét egy női főszerkesztő Kay Graham bőrébe bújik, aki Anna Wintour ismerőse és példaképe. Ennek okán Meryl Streep személyesen is találkozott Annaval!

 

 Meryl Streep és Anna Wintour

 

A One Trade Centerben, a Vogue főszerkesztőjének és a világ egyik legnagyobb színésznőjének találkozóját nézve a fenti videón mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy magasan a legjobb. Most már Budapesten is részünk lehet a csodálatos kilátásban, ha a luxus panorámát választjuk!

 


 

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

003-012.jpg

003-010.jpg

003-011.jpg

003-009.jpg

003-008.jpg

003-007.jpg

003-013.jpg

003-014.png

003-015.jpg

003-016.jpg

003-017.jpg

003-018.jpg

003-019.jpg

003-020.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr9014812770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása