Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

5 film, ami New York-ban játszódik

2019. április 06. 15:22 - Luxus Panoráma

 04-01.jpg

Pókember

2002-ben készítették el a Pókember című filmet, amelyben Tobey Maguire egy kétbalkezes újságírót alakít. Egy mutáns pók csípésének lesz áldozata, ami után az élete nem várt fordulatot vesz. Számtalan új képesség birtokába kerül. Például képes lesz arra, hogy felmásszon egy falon vagy arra, hogy a csuklójából tapadós pókfonalat lőjön. Ezeken a képességeken túl képes lesz arra is, hogy előre megérezze a vszélyt. Az új képességek nagy hatalommal ruházzák fel őt, a hatalom pedig felelősséggel is jár, Peter Parkernek győznie kell a gonosz felett és a szerelemben is helyt kell állnia.

 04-02.jpg

Szex és New York

2008-ban készült el a mozifilm, a nagy sikerű sorozat történetének folytatása. Sarah Jessica Parker által alakított Carrie boldog kapcsolatban él Biggel és az esküvőjük dátumát is kitűzik, azonban a nagy napon az oltár előtt csak a menyasszony jelenik és szégyenül meg a kétszáz fős vendégsereg előtt. Barátnői, a Kim Cattrall által alakított Samantha, Kristin Davis által játszott Charlotta és Cynthia Nixon által megformált Miranda elkisérik Mexikóba, ahová a nászút során érkezett volna az ifjú pár. A különös utazás során próbálnak meg a barátnők életet lehetlni a főhősbe.

 

 

04-03.jpg

Szilveszter éjjel

2011-ben készült el a Szilveszter éjjel című amerikai vígjáték, amely egy sok szálon futó történet. Szilveszterkor számos szerelmes várja az éjféli csókot, van aki új életet szeretne kezdeni, van aki ragaszkodik a régi életéhez, a különböző szálak egymásba fonódnak a remény városában, New Yorkban játszódó történetben.

 04-04.jpg

Godzilla

A világ legismertebb szörnye, a Godzilla egy radioaktív baleset során ébred hosszú álmából, a történet New Yorkban játszódik.

04-05.jpg

 

A Keresztapa

Mario Puzo regényéből készült világhírű film Francis Ford Coppola rendezésében mára már a filmtörténelem része. A cselekmény New Yorkban játszódik, olyan színész óriások megformálásában, mint Marlon Brando, Al Pacino, Robert Duvall, James Caan. 1972-ben mutatták be a filmet, ami a Keresztapa-trilógia első része.

04-06.jpg

New York csodálatos panorámával rendelkezik, de a lenyűgöző élményt itthon is megtalálhatja, ha Ön is lélegzetelállító kilátással rendelkező otthont szeretne válassza a Luxus Panorámat, hiszen biztosan tudja, hogy magasan a legjobb!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr114743919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása