Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Emma Stone New Yorki lakását 5 milliárd forintért árulják!

2019. március 06. 15:43 - Luxus Panoráma

es010.jpg

Emma Stone Arizona Államban született, két évvel fiatalabb öcsét Spencernek hívják, gyerekkorában Phoenixben a Vally Youth Színtársulatnak volt a tagja. Először 11 éves korában szerepelt a Wind in the Willows című darabban. Középiskolás korában első évesként úgy döntött, hogy magántanuló lesz és Hollywoodba megy, hogy a színész szakmára tudjon koncentrálni.

 

Tudtad?

 

16 éves korában költözött Los Angelesbe édesanyjával.

Azt a tervét, hogy a középiskolában magántanuló lesz azért,

hogy Hollywoodban a színészi karrierjét építse

egy powerpoint bemutatón közölte a szüleivel!

 

Emma Stone egy tehetségkutató műsorban nyerte meg Laurie Partridge szerepét az In Search of the New Partidge Family-ben, a műsor azonban csak egy adást élt meg. Tévésorozatokban kapott szerepeket, játszott többek között a Médium, a Már megint Malcolm, a Lucky Louie produkciókban. A Hősök meghallgatásán Claire Bennet szerepére jelentkezett, de Hayden Panettiere-t választották.

 

2007-ben a Superbad című vígjátékban a főszereplő szerelmét játszotta el, 2008-ban A meztelen dobos című filmben egy zenekar gitárosát alakította, ugyanebben az évben A házinyuszi című filmben is feltűnt. A Zombieland horrorvígjátékban főszerepet játszott. 2011-ben három produkcióban is feltűnt, játszott a Barátság extrákkal, az Őrült, dilis, szerelem és egy fiatal újságírónőt alakított A segítség című filmben.

 

 

2016-ban a Kaliforniai álom című filmben nyújtott alakításáért Oscar, Golden Globe, SAG és BAFTA-díjat kapott.

 

 

2007-ben vásárolta meg első lakását Los Angelesbe, 2009-ben New Yorkba költözött, jelenleg New Yorkban lakik. Los Angelesben megtalálható háza meglehetősen szerény otthona arról tanúskodik, hogy a színésznő két lábbal a földön áll. New Yorki otthonát azonban 5 milliárd forintos árra tornázta fel. A New Yorki Chelsea negyedben 19 millió dollárért árulják azt a lakást, amiben valamikor Glen Close és Emma Stone is lakott.

 

 

Ön is csodálatos panorámával rendelkező otthont szeretne?

Válassza a Luxus Panorámat, hiszen biztosan tudja,

hogy magasan a legjobb!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr7614671787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása