Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Lady Gaga luxus otthona

2019. február 27. 17:30 - Luxus Panoráma

lg000.jpg

Lady Gaga eredeti neve: Stefani Joanne Aneglina Germanotta. New Yorkban született 1986. március 28-án. Az amerikai énekesnő kétszeres Golden Globe és kilencszeres Grammy-díjas nyertes. Bátor üzeneteiről, kirívó öltözködéséről ismert.

 

Lady Gaga 28 éves korában 24 millió dollárért vásárolta meg híres Malibui luxus házát, ami egyáltalán nem giccses. A terasztól csodálatos panoráma nyílik Malibura.

 

 

Malibu néhány kilométerre fekszik Los Angelestől a Santa Monica-hegység déli lejtőitől egészen az óceán partjáig húzódik. Nevét az őslakos indiánoktól kapta, akik Humaliwunak nevezték el, ami annyit jelent, mint „itt a hullámok hangosak”.

 

 

Mivel Hollywood nagyon közel található, kedvelt lakóhelye a filmcsillagoknak és gyakran szolgál helyszínül egy-egy amerikai filmnek.

 

 

Lady Gaga egyébként megvásárolta Frank Zappa egykori otthonát is, amiért 5,25 millió dollárt fizetett.

 

 

A ház, ami hat hálószobát és hét fürdőszobát tartalmaz, 1930-ban épült.

 

 

Számos extravagáns funkció is megtalálható az épületben, mint például teniszpálya, medence illetve természetesen hangstúdió is!

 

 

A Csillag születik című 2018-ban bemutatott amerikai filmet 8 Oscar-díjra jelölték. A film egy sikeres, de alkoholproblémákkal küzdő zenész életét mutatja be, aki szárnyai alá vesz egy fiatal, feltörekvő énekest, akit Lady Gaga alakít és ezért az alakításáért OSCAR-DÍJRA jelölték! Amit sajnos nem kapott meg, de nem tért haza győzelem nélkül, hiszen a legjobb eredeti betétdal kategóriában nyert a „Shallow” a Csillag születik c. filmből – zene és szöveg: Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, és Andrew Wyatt.

 

A dalt elő is adták a 91. Oscar-díj átadó gálán, amit az alábbi videón tekinthetsz meg:

 

Ön is megteheti, hogy világsztárokhoz méltó életet éljen?

Válassza a Luxus Panorámát,

hiszen biztosan tudja, hogy magasan a legjobb!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr3614658251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása