Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Freddie Mercury csodálatos otthona

2019. február 27. 17:41 - Luxus Panoráma

fm000.jpg

Freddie Mercury Farrokh Bulsara néven született Zanzibárban 1946. szeptember 5-én, Indiai származású énekes és zenész, a Queen frontembere, énekese és dalszerzője. Nem csak az együttes stílusát határozta meg azzal, hogy a legtöbb világhírnévre és világsikerre szert tevő dalokat ő írta, de egy teljes korszakot is. Az 1980-as évek közepén kezdett szólókarrierbe.

 fm001.jpg

 

Freddie népszerűsége gyakran háttérbe szorítja az együttes többi tagját, a Queent gyakran vele azonosítják. Úgy tartják, hogy a legtehetségesebb énekes volt és kivételes frontember és koncertzenész is egyben.

 

1991. november 24-én halt meg, az AIDS betegség egyik leghíresebb áldozata volt, annak ellenére, hogy halála pillanatáig titkolta betegségét és szexuális irányultságát is.

 

fm002.jpg

 

1971-ben vette kezdetét minden idők legsikeresebb rockzenekarának története, amikor John Deacon basszusgitárost bevették a Queen formációba. Freddie a Smile szórakozóhelyen találkozott Roger Taylorral és Brian Mayjel, akik énekes nélkül maradtak és ezért Freddie beszállt hozzájuk.

 

 

Az 1980-as években New Yorkban és Münchenben élt, a munkálatok szüneteiben féktelen mulatságok központi figurájaként, legendás partikat rendezett és olyan is előfordult, hogy egy egész baráti társaságnak repülőt bérelt, hogy Ibizára, az akkor felfedezett playboy-szigetre repítse.

 

 

Nem sajnálta a pénzt, a legdrágább pezsgőket, kaviárokat, luxuslakosztályokat, Concorde-jegyeket, ajándékokat vásárolt barátainak és szerelmeinek.

 

 

Freddie a londoni Kensingtonban található csodálatos kúriáját első szerelmére Maryre hagyta és több millió dolláros vagyonának egy részét is. A kúria egy csodálatos japán kert mögött áll, amelyet hatalmas fal választ el a várostól.

 

 

Freddie kedvelte a japán művészeteket és ő ösztönözte a tervezőt arra, hogy hozzon létre egy kertet, amelyben virágzó fák és többszínű rózsák is megtalálhatóak. Az énekesnek nagyon jó stílusa volt és a házát csodálatos otthonná alakította át.

 

 

2018-ban készült el a Bohém rapszódia című életrajzi film, amely a Queen történetéről szól, természetesen a frontember, Freddie Mercury áll a középpontban. A 91. Oscar-gálán a legjobb film kategóriában jelölték, Rami Maleket jelölték a legjobb férfi főszereplő kategóriájában. Oscar-díjra jelölték még a filmet a legjobb hangkeverés, a legjobb hangvágás és a legjobb vágás kategóriájában. A legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Rami Malek kapta Freddie Mercury alakításáért. A film megkapta még a legjobb hangvágásért és a legjobb hangkeverésért járó arany szobrot és a legjobb vágás kategóriában is Oscar-díjat nyert a Bohém rapszódia.

 

 

 

Ön is megteheti, hogy világsztárokhoz méltó életet éljen?

Válassza a Luxus Panorámat, hiszen biztosan tudja,

hogy magasan a legjobb!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr6614658253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása