Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

Luxus panoráma egy természettől ölelt paradicsomban

2018. szeptember 21. 17:24 - Luxus Panoráma

Lélegzetelállító panoráma a természetben

 

Kép forrása: http://www.thearksrilanka.com/index.php

Srí Lanka, egy könnycsepp alakú szigeten fekszik, korábban Ceylon volt a neve. Az Indiai-óceánon, India partjaitól délre található, közel az egyenlítő vonalához. A sziget belsejében teaültetvények, rizsföldek, őserdők váltogatják egymást, homokos tengerpartja pálmafákban gazdag. A neve sugárzó, fénylő országot jelent, egykor brit gyarmat volt, 1948-ban kiáltotta ki a függetlenségét. Általánosan ismertté az angol elnevezéssel Ceylon néven vált, 1972-ben hivatalosan is felvette a Srí Lanka nevet.

 

Az Ark Villa Srí Lankán található, amely a dzsungel közepén épült, egy gumi és fahéj ültetvény felett. A luxusházat az esőerdő lombkoronái ölelik körül és a fák koronájához épített medence is megtalálható. A luxusvillából lélegzetelállító panoráma nyílik az alatta elterülő birtokra, a völgyre és a völgy túloldalán található dombokra. A háromemeletes ház bérlése esetén egy külön séf is a rendelkezésre áll, aki a vendéget a legínyencebb fogásokkal kényezteti.

 

 

A negyven hektáron elterülő privát rezervátum mind a kalandorok, mind a luxus környezetben történő pihenés szerelmeseinek kiváló lehetőséget nyújt ebben a természettől ölelt paradicsomban.

 

 

 

Számtalan paramétert számításba kell vennünk, amikor egy új ingatlan megvásárlását tervezzük, hiszen ilyen esetben sokszor évekre, évtizedekre meghatározó üzletet kötünk. A fekvés, ár, nagyság, állapoton túl az egyik magasabb igényt kielégítő kérdés, hogy az ingatlanból milyen kilátás nyílik a környezetére. Luxus panorámáról akkor beszélünk, amikor az épületből szemügyre vehető látkép tartalmaz központi, történelmi részeket vagy egy egész város látképét. Budapesten ilyen például a Duna part, ha budapesti luxus panorámával rendelkező ingatlanok, akkor Panoráma Resort Budapest, magasan a legjobb! 

 

 

 


 

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr9914254115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása