Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

A béke és a nyugalom szigete

2018. szeptember 09. 00:50 - Luxus Panoráma

Leonardo DiCaprio luxus otthona

leonardo-dicaprio11-1525386643.jpg

A világhírű színész Los Angelesben vásárolt egy mesés kastélyt. Leonardo DiCaprio a nagyvárosi Feliz negyedben vásárolt egy ingatlant, ahol idilli hangulatú otthonok magasodnak a fák árnyékában és ahonnan mesés panoráma nyílik a negyed alatt található nyüzsgő Los Angelesre.

Leonardo Richard Melville Halltól vásárolta az ingatlant, aki 2016-ban 3,4 millió dollárért szerezte azt meg és jelentős felújításokat eszközölt az 1926-ban épített kastélyon. Leonardo 4,9 milliót fizetett a luxus otthonért, ami mai áron átszámítva kb. 1 milliárd 372 millió forint. A minden igényt kielégítő kastély pazar környezetben található és megbújik a természetben.

Leonardo DiCaprio köztudottan híres környezetvédő.

 

Leonardo DiCaprio köztudottan híres környezetvédő. A filmsztár alapítványa 20 millió dollárt, kb. 5 milliárd forintot adományozott környezetvédelmi célokra 2017-ben. Az alapítvány olyan célokat támogatott, mint az oroszlánok védelme, a mangrove erők telepítését, megfizethető napenergiához való hozzáférést, az indiánok jogainak védelmét. A színész az Oscar-díjat 2015-ben nyerte el A visszatérő című filmben nyújtott alakításáért. A köszönő beszédében is kitért környezetvédelmi kérdésekre.

 

"A klímaváltozás tény, most is történik, és ez a legsürgetőbb fenyegetés, amivel fajunk szembenéz. Együtt kell dolgoznunk, nem halogathatjuk tovább. Támogatnunk kell a világ azon vezetőit, akik nem a nagy szennyezők, hanem az emberiség nevében szólalnak fel."

 

 

 

 

1997-ben az amerikai filmsztárból szupersztár lett, amikor a Titanic című filmben eljátszotta Jack Dawsont, partnere Kate Winslet volt, aki könnyeivel küszködött, amikor egykori partnere megnyerte az Oscar-díjat.

 

 

 

Özönvíz előtt című alkotása

 

 

"Ma az a divat, hogy mindenki magával foglalkozik. Tönkretettük a Földet, de remélem, még épp idejében rájövünk, hogy egymáson segíteni is jó."

Törőcsik Mari

 

 

Leonardo 2014.-től az ENSZ békekövete. 2016-ban mutatták be Özönvíz előtt című alkotását, amely az utóbbi idők legnézettebb dokumentumfilmje lett. Az éghajlatváltozásról szóló filmet a National Geographic számára forgatta Leonardo, a film a Föld megmentésére keresi a válaszokat.

A teljes film megtekinthető:

 

 

 

Leonardo DiCaprio luxus otthona: a nyugalom és a béke szigete

 

A Los Angelesi luxus kastély márványpadlóval, modern bútorokkal, skandináv típusú korszerűsítéssel rendelkezik az 5 hálószobát és 8 fürdőszobát, 1 meditációs szobát tartalmazó kastély. Természetesen a legmodernebb felszerelésű konyha és egy szabadtéri medence és gyógyfürdő is megtalálható. A kastélynak olyan tágas közösségi terei vannak, amelyek alkalmasak nagyobb létszámú vendégsereg fogadására is.

Leonardónak több lakása is van New Yorkban, Palm Springsben és Hollywoodban is rendelkezik lakással. Az új luxus otthon kikapcsolódásra tökéletes, mert a birtok és maga a kastély is a nyugalom és a béke szigete.

 

leonardo-dicaprio1-1525387245.jpg

leonardo-dicaprio12-1525386951.jpg

leonardo-dicaprio2-1525385862.jpg

leonardo-dicaprio4-1525386173.jpg

leonardo-dicaprio8-1525386483.jpg

leonardo-dicaprio9-1525386380.jpg

leondardo-dicaprio10-1525386442.jpg

 

 

 


 

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr1714230211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása