Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

George Lucas luxus otthonából csodálatos panoráma nyílik az óceánra

2018. december 22. 16:12 - Luxus Panoráma

gl003.jpg

George Lucas amerikai filmrendező, producer, szövegíró a Csillagok háborúja-sorozat és az Indiana Jones-trilógia által világhírű. A gimnázium untatta, ami a jegyein is meglátszott, a pszichológia és az antropológia iránt érdeklődött és írástechnikai órákat is vett.

Felvették a San Franciscó-i Állami Egyetemre, ahová egy gyermekkori barátja hívta el, ezért 1964-ben Los Angelesbe költözött. Egy lakást bérelt közösen két barátjával, Animációs szakon tanult, az oktatójától kapott feladatot kiválóan teljesítette, amikor egy percnyi nyersanyagból igazi kísérleti művet készített.

 

1977-ben mutatták be a Csillagok háborúja című filmet, ami a popkultúra megkerülhetetlen klasszikus művévé vált. A film számos más filmre és tudományos-fantasztikus műre hatással volt, és két folytatás követte, 1980-ban A Birodalom visszavág és 1983-ban A Jedi visszatér című.

 

Ez a három film alkotja az eredeti Star Wars trilógiát, 1999 és 2005 között egy előzmény trilógia követte, majd 2015-ben A Jedi visszatér rész eseményei után játszódó újabb trilógiát kezdtek el készíteni. A filmek hatalmas sikernek bizonyultak, nagy bevételt termeltek a mozik kasszáinál, több Oscar-díj jelölést is kaptak.

 

George Lucas 2010-ben vásárolt luxus otthona egy 1,7 hektáros területen megtalálható privát paradicsom 4 hálószobás főépülettel rendelkezik, amelynek ablakai a strandra néznek és a komplexumhoz egy két hálószobás vendégház is hozzátartozik, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az óceánra.

 gl005.jpg

A villához egy hosszú és egy keskeny medence is hozzátartozik, valamint egy edzőterem és egy jóga terem. Állítólag George Lucas soha nem tanult meg úszni, de azért reméljük, hogy mind a luxus villához tartozó medencében, mind az ingatlan mellett megtalálható óceánban nagyon jól érzi magát.

 

gl001.jpg

gl002.jpg

gl004.jpg

gl006.jpg

gl007.jpg

 

 

 


 

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr314507474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása