Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

A 23 éves szupersztár csodálatos panorámával rendelkező luxus otthona

2018. december 09. 20:20 - Luxus Panoráma

000.jpg

Justin Bieber 1994-ben született, Grammy-díjas kanadi pop és R&B énekes. A YouTube videomegosztó oldalon Scooter Braun fedezte fel 2008-ban. Scooter Atlantában mutatta be Ushernek, majd szerződést kapott az RBMG-nél, ami Usher és Scooter közös vállalkozása. Az L.A. Reid ajánlott neki lemezszerződést az Island Recordshoz.

Justin Bieber 2009-ben debütált One Time című kislemezével, amely több mint tíz országban a slágerlisták legjobb 30 dala közé került. A My World az Amerikai Egyesült Államokban platinalemez lett.

001.jpg

Justin Bieber az első előadó, akinek a legelső albumáról 7 dal is felkerült a Billboard Hot 100-as listára.

002.jpg

Justin Bieber hatalmas, Beverly Hillsben megtalálható kúriájában csodálatos panoráma nyílik a környékre. A kastélyban hat hálószoba és öt fürdő található meg.

003.jpg

A luxusingatlanban mozi és egy hatalmas medence is helyet kapott.

004.jpg

A biztonsággal kapcsolatban sincsenek problémák, egy nőt már letartóztattak, amiért három alkalommal megpróbált bejutni a szupersztár otthonába.

005.jpg

A 23 éves popsztár a szupersztárokhoz jól illó otthonáért egy hónapban 55 000 dollárt fizet, ami nem kevesebb, mint 15 és fél millió forintnak felel meg a mai árfolyamon.

A luxusingatlan több mint 8600 négyzetméteres otthont biztosít JB-nek, amihez hat hálószoba, öt és fél fürdőszoba, 5 luxus jármű is hozzátartozik. A kastélyban filmszínház és edzőterem is megtalálható és a sztár énekes kíséretének irodáit is biztosít a luxus komplexum és természetesen egy hatalmas medencét is, ahonnan csodálatos, luxus panoráma nyílik a környékre.

 

 

 


 

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr5014466910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása