Luxus Panoráma

Magasan a legjobb!

A divatvilág királynőjének irodájából megtekinthető luxus panoráma

2018. augusztus 14. 19:30 - Luxus Panoráma

aw.jpg

Anna Wintour a világ legbefolyásosabb nője a divatiparban, mivel 1988-tól az amerikai Vogue magazin főszerkesztője. 1970-ben a Harper's Bazaar és a Queen egyesült és létrejött a Harpers & Queen. Ennél a magazinnál kezdett cikkeket írni és asszisztensként dolgozni. 1975-ben költözött New Yorkba ahol divatszerkesztő lett. A Vogue kiadója a Condé Nast 1983-ban szerződtette le, és a brit Vogue főszerkesztőjének nevezték ki. 1988-ban az amerikai Vogue főszerkesztői pozícióját ajánlották fel neki, ami azt jelentette, hogy a divat teljhatalmú úrnőjévé vált.

Munkáját hatalmas lendülettel kezdte, merész volt és vállalkozó szellemű, teljesen megújította a lapot. Első alkalommal szerepelt farmert viselő modell a címlapon, ismeretlen modellekkel dolgozott és a luxusruhákat gyakran keverte olcsóbb darabokkal. A The Guardian azt írta róla, hogy ő New York City nem hivatalos polgármestere. A divat világ legbefolyásosabb nője, aki felállítja az új trendeket, segíti az új tervezőket, akit egyszer lehúz, az többet már nem verekszi fel magát sehova.

 

A New York Times egy igazi jégkirálynőként írja le, munkatársai tűsarkas Sztálinnak nevezik. A legendák szerint róla mintázták Az ördög Pradát visel című filmben Meryl Streep karakterét. A 2006-ban elkészített film, Lauren Weisberger 2003-as azonos című regénye alapján készült, aki a regény megírása előtt Anna asszisztense volt.

 

A legendás királynőnek legendás iroda dukál. A Vogue irodája 2014-ban a One World Trade Centerbe költözött a Times Squereről, ahol a főszerkesztői iroda a 26. emeleten található. A 2001-ben terrortámadás következtében megsemmisült World Trade Center helyén épült Freedom Tower komplexum középső és legmagasabb épülete a One World Trade Center. Az alapkőletételre 2006-ban került sor. 104 emeletes épület 1776 láb magasságú, amit a függetlenségi nyilatkozat aláírásának dátumáról választottak ki. Az épület 2013. május 11-én nyílt meg.

 

 

 

 


 

Luxus panoráma Budapesten 

 

 

Magasan a legjobb!

Tekintse meg Budapest luxus panorámáját itt! 

 

 


 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luxuspanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr6314181383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása